Skrekkblanda fryd!

Publisert av Kathrine Berg den

Vi har snakka om det veldig lenge... Nettbutikk! Må følgje med i tida og vere der det skjer! No er dagen komen og vi kan endeleg lansere www.bergartsmykke.no! Kjempekjekt og skummelt på same tid!

Det har vore litt av ein prosess! Fotografering, planlegging, posting, omsetjing til nynorsk, skriving, prøving og feiling. Lange kveldar der ein sit og gjer om att det ein gjorde feil kvelden før. God hjelp frå kyndige familiemedlemmar og kjende som er meir vande med denne verda enn vi. Heilt uvurderleg hjelp! Vi er godt fornøgde med resultatet!

Etter kvart som vi får dreisen på dette her, vil det stadig vekk kome til nye kolleksjonar og smykke. Vi håpar på å lage ein spanande og dynamisk nettbutikk, for dei som ikkje er så heldige å bu på Eid og kan slenge innom butikken når dei føler for det.

Det er sannsynlegvis småting som ikkje fungerer heilt som det skal enno, men det ordnar vi opp i etter kvart. Det er kjempeflott om de kjem med tilbakemeldingar dersom det er noko som skurrar! Uansett sjølvsagt! Vi vert alltid glade for respons, tips, ønskjer og tankar de måtte ha! Ikkje nøl med og ta kontakt!

Vi håpar du vil kose deg med sida vår og at du finn eitkvart du likar til deg sjølv eller nokon du er glad i.

Med hjarteleg helsing,

Kathrine og Ingrid Oselie

Eller som vi brukar å seie:

&

 

 


Del dette innleggetNyere innlegg →


Legg igjen en kommentar